Amsterdam,
17
december
2019
|
13:27
Europe/Amsterdam

Frans uit Hoorn wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

“Die nieuwe keuken, die komt er nu zeker!”

Een droom is werkelijkheid geworden voor Frans uit Hoorn. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Frans op de stoep om hem te verrassen met de cheque. Hij was compleet verrast door het bedrag.

De 63-jarige Frans vertelt enthousiast: “Hier ben ik erg blij mee. Mijn meisje zal er ook blij mee zijn! Dit verwacht je niet. Die nieuwe keuken, die komt er nu zeker. En misschien gaan we wel lekker uit eten.” 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn