Amsterdam,
07
september
2018
|
11:23
Europe/Amsterdam

Frans uit Roosendaal wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Frans uit Roosendaal. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Frans (35) vertelt enthousiast: “Wat een geweldige verrassing! Het is zo lekker als je dat geld op je rekening ziet staan. Inmiddels hebben we al de nodige uitgaven gedaan aan onder andere openstaande rekeningen en aan een vakantie. Wat er overblijft zetten we apart voor een verbouwing van ons huis. We zijn er echt blij mee!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn