Amsterdam,
14
mei
2018
|
10:17
Europe/Amsterdam

Gabriel uit Loosdrecht wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Gabriel uit Loosdrecht. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Zondagavond was bij ‘BankGiro Loterij The Wall’ te zien hoe Gabriel door BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato werd verrast met het goede nieuws.

Gabriel (64) reageert geëmotioneerd: “Wat fantastisch! Ik ben net verhuisd dus het geld komt ontzettend goed van pas. Ik was ook aan het sparen voor een elektrische fiets dus die kan ik nu direct kopen. Heel fijn!”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma ‘BankGiro Loterij The Wall’ bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn