Amsterdam,
05
september
2020
|
23:26
Europe/Amsterdam

Geert uit Huissen wint 16.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Samenvatting

Gisteren was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Geert uit Huissen plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Geert speelde in de tweede aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

De 55-jarige Geert blikt terug op zijn avontuur: “Het was geweldig om tegenover Robert in de stoel te zitten. Ondanks de verkeerde gok ben ik ontzettend blij. Ik ben met niks gekomen en ben weggegaan met 16.000 euro, fantastisch! We hebben drie dochters, zij krijgen in ieder geval ieder een deel. Verder gaan we de tuin opknappen.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen. Ook is er iedere aflevering een prijsuitreiking met Jamai Loman te zien.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met 10 oktober elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn