Amsterdam,
04
oktober
2018
|
15:49
Europe/Amsterdam

Gerard uit Alphen aan den Rijn wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Gerard uit Alphen aan den Rijn. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Gerard op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Gerard was compleet verrast.

Gerard (72) vertelt enthousiast: “Wat een verrassing. Dat dit ons mag overkomen. Geweldig! Volgende maand wordt mijn vrouw 70 jaar. Daar gaan we een mooi feest van maken. In onze vrije tijd trekken we er samen graag op uit met ons busje. Met dit bedrag kunnen we nog vele toertjes maken!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn