Amsterdam,
22
mei
2019
|
10:29
Europe/Amsterdam

Gerrit uit Rhenen met verzameling Radio Scanners te zien in Verzamelkoorts!

Ook Mari van de Ven met zijn sneakerverzameling te zien bij SBS6

Gerrit uit Rhenen is met zijn verzameling Radio Scanners te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Gerrit over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 3 juni is hij te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Gerrit (61) uit Rhenen vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om zijn verzameling 3 juni met de rest van Nederland te delen: “Het was hartstikke leuk om mee te doen aan het programma! Mijn verzameling is schaars in Nederland en ik denk dat weinig mensen weten wat Radio Scanners precies zijn. Het is leuk om via Verzamelkoorts! een groter publiek te bereiken en mensen meer te kunnen vertellen over mijn nog niet zo bekende verzameling.”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 3 juni is het de beurt aan Gerrit uit Rhenen en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Mari van de Ven te zien met zijn sneakerverzameling.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn