Amsterdam,
12
december
2017
|
12:40
Europe/Amsterdam

Gert en Marie uit Sliedrecht winnen 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Gert en Marie uit Sliedrecht. Zij hebben bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Zondagavond was bij Maestro te zien dat Gert en Marie werden verrast met het goede nieuws. 

 

Marie (71): “Geweldig! Van het gewonnen bedrag gaan we zeker met de kinderen en kleinkinderen op pad. Ook kan de keuken wel een opknapbeurt gebruiken. Die hebben we alweer zestien jaar.”

De uitreiking was zondagavond te zien in het televisieprogramma Maestro op NPO 1. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn