Amsterdam,
07
september
2018
|
11:30
Europe/Amsterdam

Gert uit Ede wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Gert uit Ede. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Gert op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Gert was compleet verrast.

Gert (46) vertelt enthousiast: “Zoals zovelen werk ik doordeweeks hard om voldoende geld bij elkaar te krijgen. Het winnen van deze mooie geldprijs komt dan ook als geroepen. Ik zou heel graag eens op vakantie willen naar Gran Canaria. Dat is door dit bedrag mogelijk. Vanavond eens kijken naar een leuke last minute deal, maar nu eerst weer naar mijn werk en daarna ga ik er heerlijk van genieten.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn