Amsterdam,
15
februari
2021
|
10:16
Europe/Amsterdam

Gideon uit Velserbroek wint 32.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen weekend was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Gideon uit Velserbroek plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Gideon speelde in de zesde aflevering van dit seizoen 32.000 euro bij elkaar.

De 54-jarige Gideon blikt terug op zijn avontuur: “Het was waanzinnig! Je hoopt van tevoren dat je in de stoel terecht komt maar het is natuurlijk geweldig als het daadwerkelijk gebeurt. Gideon wist uiteindelijk 32.000 euro bij elkaar te spelen: "Ik heb echt gespeeld zoals ik wilde spelen. Ik had van tevoren met mezelf afgesproken om niet te gaan gokken dus ik ben bij het mooie bedrag van 32.000 euro gestopt. We zijn de badkamer aan het verbouwen, dus de prijs komt heel goed uit!”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met zaterdag 27 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn