Amsterdam,
02
september
2019
|
16:00
Europe/Amsterdam

Gino uit Lelystad wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Die oude auto kan eindelijk vervangen worden

Een grote verrassing voor Gino uit Lelystad. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De 44-jarige Gino reageert enthousiast: “Voordat ik werd gebeld met het goede nieuws, grapte ik nog: “zul je zien dat het de BankGiro Loterij is en dat ik een prijs heb gewonnen”. Dat bleek nog zo te zijn ook, ongelofelijk! Mijn partner en ik hebben nog geen concrete plannen, maar onze oude auto is wel aan vervanging toe.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn