Amsterdam,
22
mei
2019
|
10:27
Europe/Amsterdam

Gino uit Zundert met zijn verzameling dansorgels te zien in Verzamelkoorts!

Ook Mari van de Ven met zijn sneakerverzameling te zien bij SBS6

Gino Mutsers uit Zundert is met zijn verzameling dansorgels te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! Kim-Lian van der Meij zocht Gino thuis op en ging met hem in gesprek over zijn drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 3 juni is de ontmoeting tussen Kim-Lian en verzamelaar Gino te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Gino Mutsers (35) uit Zundert vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om zijn verzameling dansorgels op 3 juni met de rest van Nederland te delen: “Ik heb de verzamelkoorts eigenlijk met de paplepel ingegoten gekregen: mijn grootvader en mijn vader verzamelen ook dansorgels. Het is niet zo makkelijk om nieuwe orgels te vinden, maar misschien is dat maar goed ook. Ik heb ze nu in een loods staan, maar op een gegeven moment is die ruimte natuurlijk vol. Voorlopig is dat gelukkig nog niet het geval, dus ik blijf verzamelen!”.

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 3 juni is het de beurt aan Gino Mutsers uit Zundert en nog vijf andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Mari van de Ven te zien met zijn sneakerverzameling.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn