Amsterdam,
23
september
2019
|
13:51
Europe/Amsterdam

Golfreisje voor Soestenaar dankzij 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner van Soest. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij hem op de stoep om de cheque te overhandigen. De winnaar was zelf niet thuis, dus zijn vrouw Ellen nam de prijs voor hem in ontvangst.

“Geweldig, bedankt!” roept Ellen als ze het bedrag op de cheque van haar man ziet. “Mijn man is op het moment niet thuis, maar wat zal hij blij zijn als hij straks thuiskomt. Dit verwacht je toch niet?! Mijn man houdt van golfen, dus ik denk dat er wel een golfreisje voor hem in zit.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn