Amsterdam,
14
februari
2020
|
10:06
Europe/Amsterdam

Haagse Willem wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

“Een klein reisje gaan we zeker maken”

Een grote verrassing voor Willem uit Den Haag. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Deze week stond de Loterij bij hem op de stoep om de cheque te overhandigen. Willem en zijn vrouw Nel waren compleet verrast.

De 76-jarige Willem vertelt enthousiast: “We spelen al een hele tijd mee, dus hartstikke mooi dat we nu zo’n grote prijs winnen. Een klein reisje gaan we hier zeker van maken en natuurlijk krijgen de kleinkinderen ook wat.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn