Amsterdam,
15
januari
2018
|
13:33
Europe/Amsterdam

Hamideh uit Leiderdorp wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Hamideh uit Leiderdorp. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Onlangs werd Hamideh verrast met het goede nieuws. 

Hamideh (52): “Wat een verrassing! Het was mijn droom om een eigen auto te kunnen kopen en dat gaat nu lukken. De kinderen zitten op een school hier best ver vandaan. Nu kan ik ze met slecht weer lekker met de auto wegbrengen. Ik ben de BankGiro Loterij heel erg dankbaar!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn