Amsterdam,
02
mei
2018
|
16:30
Europe/Amsterdam

Hani uit Boxtel verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Hani uit Boxtel. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

 

Hani (51) vertelt enthousiast: “Toen ik de brief kreeg waarin stond dat we 10.000 euro hadden gewonnen, kon ik het gewoon niet geloven. Het is zo onwerkelijk! Van de zomer ga ik samen met mijn vrouw naar Indonesië. We gaan nu zeker wat leuke extra activiteiten ondernemen tijdens de vakantie. Ook koop ik voor mijn studerende zoon een nieuwe laptop. Heel leuk dat we dit allemaal kunnen doen van het gewonnen bedrag!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn