Amsterdam,
08
februari
2021
|
10:51
Europe/Amsterdam

Hans uit Rozenburg wint 16.000 euro bij ‘BankGiro Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen weekend was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Hans uit Rozenburg plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Hans speelde in de vijfde aflevering van dit seizoen 16.000 euro bij elkaar.

De 57-jarige Hans blikt terug op zijn avontuur: “Ik had totaal niet verwacht dat ik zou mogen spelen. Wel had ik bedacht dat als ik zou mogen spelen, dat ik zonder te gokken de 16.000 euro wilde halen, ook al zou dat betekenen dat ik dan geen hulplijnen meer had.” En zo geschiedde. Tijdens het spel voelde Hans geen zenuwen en speelde hij 16.000 euro bij elkaar: “Mijn doel is precies behaald. We gaan het bedrag in ieder geval gebruiken voor een nieuwe auto voor mijn vrouw.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en is tot en met zaterdag 27 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn