Amsterdam,
14
oktober
2019
|
16:10
Europe/Amsterdam

Hanslin uit Den Haag beeft als een rietje na winnen 10.000 euro in BankGiro Loterij

Nog een winnaar in Den Haag

Een grote verrassing voor Hanslin uit Den Haag. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij hem op de stoep om de cheque te overhandigen. Hanslin was compleet verrast.

De 39-jarige Hanslin reageert enthousiast: “Wauw, 10.000 euro! Ik sta te beven als een rietje. We zijn hier heel erg blij mee en willen het geld gebruiken om bij te sparen.”

Nog een winnaar in Den Haag
Niet alleen Hanslin mocht een cheque van 10.000 euro in ontvangst nemen, maar ook een andere inwoner van Den Haag won ditzelfde bedrag in de septembertrekking van de BankGiro Loterij.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn