Amsterdam,
24
juli
2018
|
17:32
Europe/Amsterdam

Henk en Ina uit Medemblik winnen 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Henk en Ina uit Medemblik. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Henk en Ina op de stoep om hen de cheque te overhandigen. Zij waren compleet verrast.

Henk (64) vertelt enthousiast: “Dit is een mooie aanvulling op ons pensioen! Ook zijn we binnenkort 40 jaar getrouwd en willen we een mooi feest geven. Daar komt deze geldprijs heel goed bij van pas.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn