Amsterdam,
01
maart
2021
|
13:54
Europe/Amsterdam

Henk uit Hengelo wint 32.000 euro in laatste aflevering ‘BankGiro Miljonairs’

Samenvatting

Afgelopen zaterdag was in ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4 te zien hoe Henk uit Hengelo plaatsnam op de spannendste stoel van Nederland tegenover presentator Robert ten Brink. Gerrie speelde in de laatste aflevering van dit seizoen 32.000 euro bij elkaar.

Henk blikt terug op zijn avontuur: “Ik vond het hartstikke leuk om mee te doen! Ik ging naar de studio met het idee eens te kijken hoe het allemaal in zijn werk gaat, en toen kwam ik ineens op de stoel terecht. Volledig ongepland dus. Misschien heb ik mijn hulplijnen tijdens het spel iets te snel ingezet, maar dat is makkelijk praten achteraf. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden met het resultaat. De prijs komt goed van pas! We hadden al een verbouwing gepland staan en nu kunnen we hier écht mee aan de slag. Daarnaast kunnen we ons huis nu mooier maken dan we in eerste instantie hadden gedacht.”

De spannendste stoel van Nederland
Tijdens ‘BankGiro Miljonairs’ nemen verschillende kandidaten tegenover Robert ten Brink plaats. Om 1 miljoen euro te winnen moet de deelnemer 15 vragen goed beantwoorden. Elk goed antwoord levert een hoger geldbedrag op, maar de moeilijkheidsgraad stijgt per goed beantwoorde vraag. De deelnemer mag er altijd voor kiezen om tussentijds te stoppen. Dit betekent dat de kandidaat het laatst gewonnen bedrag mee naar huis krijgt. Bij twijfel beschikt de kandidaat over drie hulplijnen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.  

Winnaars van de BankGiro Loterij
Het publiek van ‘BankGiro Miljonairs’ bestaat uit deelnemers van de BankGiro Loterij die een studioplaats hebben gewonnen.

‘BankGiro Miljonairs’ wordt geproduceerd door Vincent TV Producties en was tot en met zaterdag 27 februari elke zaterdag om 21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn