Amsterdam,
02
oktober
2019
|
17:28
Europe/Amsterdam

Henk uit Sint Annaparochie wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Henk uit Sint Annaparochie. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Henk vertelt blij: “Ik doe samen met mijn vrouw mee en dit is de eerste grote prijs die we winnen. Het is hartstikke welkom. We zetten het voor nu even weg. Later hopen we de kinderen te helpen met hun studiebeurzen. Fijn dat we dat door deze prijs kunnen doen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn