Amsterdam,
17
juni
2019
|
15:00
Europe/Amsterdam

Henny en Nel uit Vleuten verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Henny en Nel uit Vleuten. Het stel heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Onlangs stond Jamai bij Henny en Nel op de stoep om hen mee te nemen voor een ritje in de Karaoke Taxi. Nadat zij hun zangkunsten hadden vertoond, werden zij door Jamai verrast met een cheque van 100.000 euro van de BankGiro Loterij.  

Henny (75) reageert verrast: “Goeiemorgen, niet te geloven. We gaan hier een nieuwe auto van kopen met een hogere instap en ik denk dat we de rest van de familie ook blij kunnen maken!”. Zijn vrouw Nel vult aan: “Jeetje, wat veel!”.

Uitreiking op tv 
De uitreiking aan Henny en Nel was zaterdag 15 juni te zien in het programma ‘BankGiro Miljonairs’ bij RTL 4. De uitzending is hier terug te kijken. 

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn