Amsterdam,
26
juni
2020
|
10:05
Europe/Amsterdam

Hilde uit Baarn wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

‘Ik ben aan het sparen voor een wereldreis’

Een grote verrassing voor Hilde uit Baarn. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Hilde werd onlangs verrast met het goede nieuws. Hilde was compleet verrast. Vorig jaar werd er ook al een inwoner uit Baarn verrast door de BankGiro Loterij. Toen nam Peter een cheque van 10.000 euro in ontvangst.

BankGiro Loterij reikt weer prijzen op gepaste afstand uit
De BankGiro Loterij sloeg de afgelopen weken de feestelijke uitreikingen over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Inmiddels reikt de BankGiro Loterij weer mooie prijzen, op gepaste afstand, uit.

Hilde (54) weet wel raad met haar prijs: “Ik ben aan het sparen voor een wereldreis dus dit komt heel goed van pas!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn