Amsterdam,
18
augustus
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

‘Huwelijkscadeautje’ van 100.000 euro voor Rotterdams echtpaar van de BankGiro Loterij

Een wel heel grote verrassing voor de Rotterdamse Jan en Sylvia. Het kersverse echtpaar heeft in de julitrekking van de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Eerder deze week werden Jan en Sylvia verrast met de BankGiro Loterij-cheque in Paleis Het Loo te Apeldoorn.

Jan (68) reageert uitgelaten: “Dit is helemaal geweldig! We zijn drie maanden geleden getrouwd in Slowakije. Dit geld kunnen we dus goed gebruiken in onze zoektocht naar een nieuw huisje voor ons samen!”

Paleis het Loo
Voor de uitreiking werden Jan en Sylvia naar Paleis Het Loo in Apeldoorn gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque.

Nóg een Rotterdamse winnaar
In de julitrekking van de BankGiro Loterij viel er nog een inwoner uit Rotterdam in de prijzen. Ad (54) en zijn vrouw werden verrast met een Opel Corsa.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn