Amsterdam,
25
april
2019
|
18:00
Europe/Amsterdam

Ichelle uit Tilburg met verzameling pinguïns te zien in Verzamelkoorts!

Ook Victoria Koblenko met haar verzameling te zien bij SBS6

Ichelle van Veldhoven uit Tilburg is met haar verzameling pinguïns te zien in het SBS6-programma Verzamelkoorts! In het programma vertelt Ichelle over haar drijfveren en het verhaal achter deze bijzondere verzameling. Maandagavond 6 mei is zij te zien in een gloednieuwe aflevering Verzamelkoorts! bij SBS6.

Ichelle van Veldhoven (29) uit Tilburg vond het een mooie ervaring om aan het programma mee te werken en kijkt ernaar uit om maandag 6 mei haar verzameling met de rest van Nederland te delen: “Bedenk het maar en ik heb het: er staan pinguïnbeeldjes in de tuin, ik heb een pinguïnhorloge, servies, in de slaapkamer heb ik beddengoed van pinguïns. Ik geniet elke dag van mijn verzameling en mijn vriend vind het ook heel leuk! Als hij een leuk item spot, neemt hij het altijd voor me mee.”

Verzamelkoorts!
In een nieuw seizoen van Verzamelkoorts! gaat Kim-Lian van der Meij weer op zoek naar de meest fanatieke en bijzondere verzamelaars van Nederland, die van hun huis vaak een museum maken. Op maandagavond 6 mei is het de beurt aan Ichelle van Veldhoven uit Tilburg en nog vier andere Nederlandse verzamelaars. Ook is in deze aflevering Victoria Koblenko te zien met haar verzameling schoenen.

BankGiro Loterij partner Verzamelkoorts!
Verzamelkoorts! wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Met het programma Verzamelkoorts! wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Verzamelkoorts! wordt geproduceerd door Talpa Producties en is vanaf maandag 29 april tot en met maandag 3 juni wekelijks om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn