Amsterdam,
14
februari
2020
|
10:08
Europe/Amsterdam

Ineke uit Weesp wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Ineke uit Weesp. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Eerder deze week stond de Loterij bij haar op de stoep om de cheque te overhandigen. De nietsvermoedende Ineke was compleet verrast.

Ineke (59) was nietsvermoedend aan het strijken toen de loterij haar verraste. Ze reageerde verbaasd: “Jullie overvallen me wel een beetje. Dit had ik totaal niet aan zien komen. Wij gaan morgen aan de voortuin beginnen, dus de prijs is heel erg welkom. Misschien dat we nu ook de achtertuin aan kunnen pakken!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn