Amsterdam,
17
januari
2020
|
13:05
Europe/Amsterdam

Ingrid uit Alphen aan den Rijn wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Ingrid uit Alphen aan den Rijn. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij haar op de stoep om de cheque te overhandigen. Arie nam de prijs namens zijn vrouw Ingrid in ontvangst. Hij reageerde compleet verrast.

Arie vertelt enthousiast: "Het is geweldig! In mijn hoofd heb ik het geld al uitgegeven. We kunnen lekker op vakantie naar Schotland of misschien weer een keer terug naar Nieuw-Zeeland, dat vonden we zo mooi. Of misschien wel een nieuw autootje. Je hoort het, genoeg bestemmingen."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen de ruim 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn