Amsterdam,
20
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Almere wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Cindy uit Almere. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen week werd Cindy verrast in het Kröller-Müller Museum te Otterlo met de BankGiro Loterij-cheque.

 

Cindy (41), fysiotherapeut van beroep, is blij verrast: “Wat geweldig! Ik ben bezig met de aankoop van een nieuw appartement. Daar kan ik dit geld heel goed voor gebruiken. Verder zou ik daarna lekker op vakantie willen.”

Robert ten Brink in het Kröller-Müller
Voor de uitreiking werd Cindy naar het Kröller-Müller Museum in Otterlo gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn