Amsterdam,
19
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Den Helder kan zieke moeder helpen dankzij 1 miljoen euro BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Nana uit Den Helder. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 1 miljoen euro gewonnen. Afgelopen week werden Nana en haar dochter verrast met de BankGiro Loterij-cheque in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden.

 

Nana werd overmand door emotie bij het openen van de cheque: “Ik kan het niet geloven. Dit geld kan ik zo ontzettend goed gebruiken. Mijn moeder woont in Indonesië en zij is ziek. Ik wil haar zo graag helpen, maar ik heb zelf ook niet veel te besteden dus dat is moeilijk. Maar nu kan dat! Ik heb er geen woorden voor.”

Rijksmuseum van Oudheden
Voor de uitreiking werden Nana en haar dochter naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gelokt, een van de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn