Amsterdam,
14
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Dongen in zijn dierenwinkel verrast met gloednieuwe auto

Op zijn verjaardag wint hij een auto bij de BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor de 26-jarige Daniël uit Dongen. Daniël is eigenaar van een dierenwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht. Nietsvermoedend werd hij gisteren –nota bene op zijn verjaardag- in zijn winkel door de BankGiro Loterij verrast met een gloednieuwe Opel Corsa.

Daniël: “Dat ik uitgerekend op mijn verjaardag win, is niet te geloven. Ik begon deze maandagochtend in mijn winkel met werken en opeens staat er een team van de BankGiro Loterij in de zaak én een gloednieuwe auto op de stoep! Wat een geluksvogel ben ik!”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn