Amsterdam,
19
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Holten kan gaan shoppen in New York dankzij ton in de BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Josefien uit Holten. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen week werden Josefien en haar dochter verrast met de BankGiro Loterij-cheque in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden.

Josefien is blij verrast: “Ongelofelijk! Mijn dochter en ik willen heel graag naar New York om samen te gaan shoppen. Maar omdat het zo’n mooi bedrag is, mag de rest van de familie ook mee!”

Rijksmuseum van Oudheden
Voor de uitreiking werden Josefien en haar dochter naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gelokt, een van de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn