Amsterdam,
16
maart
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Huizen wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Wim uit Huizen. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen week werden Wim en zijn vrouw Jolanda verrast met de BankGiro Loterij-cheque in Museum de Fundatie in Zwolle.

 

Wim is blij verrast: “Wat een enorme verrassing! Hiervan willen we graag een mooie reis maken naar familie in Brisbane, Australië."

Voor de uitreiking werden Wim en Jolanda naar Museum de Fundatie in Zwolle gelokt, een van de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn