Amsterdam,
14
februari
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Raamsdonk wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Sietske uit Raamsdonk. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Aangezien zij zelf niet thuis was, nam haar vriend Tonie gisteren de cheque voor haar in ontvangst.

 

Tonie reageert blij verrast: “Jeetje, wat zal Sietske opkijken als ze die cheque hier straks ziet staan! Dit geld kunnen we goed gebruiken. We willen de zolder graag verbouwen en we gaan op reis naar Canada. Daar is een extra zakcentje geen overbodige luxe.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 amiljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn