Amsterdam,
13
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Raamsdonksveer wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Albert uit Raamsdonksveer. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Onlangs werd Albert, samen met zijn moeder, verrast in Museum Volkenkunde te Leiden met de BankGiro Loterij-cheque.

 

Albert (55), werkzaam in takel- en bergwerkzaamheden, kan zijn geluk niet op: ”Wat ben ik blij met dit geldbedrag! We hebben met het gezin aardig wat ellende te verstouwen gehad. Zo fijn dat er nu eindelijk weer eens iets positiefs gebeurt. Ik heb een hele warme band met mijn moeder; ik eet elke dag nog bij haar! Dit bedrag wil ik graag gebruiken om een huis te kopen. Maar mijn grootste wens is misschien nog wel het vinden van een nieuwe liefde.”

Voor de uitreiking werden Albert en zijn moeder naar Museum Volkenkunde in Leiden gelokt, een van de culturele organisaties die door de BankGiro Loterij wordt gesteund. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Robert ten Brink klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn