Amsterdam,
01
juni
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Tilburg wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Marjolein uit Tilburg. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Gisteravond was in het nieuwe SBS-programma Verzamelkoorts! te zien hoe Marjolein werd verrast met het goede nieuws.

 

Marjolein, die ook wel Oma Muis wordt genoemd omdat ze alles spaart van muizen, heeft mooie plannen met het gewonnen bedrag: “Wat een verrassing! Hiervan kan ik mooi een nieuw bankstel aanschaffen. Die is wel aan vervanging toe. En van de rest wil ik mijn kleinkinderen trakteren op een gezellig weekendje weg.”

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen. 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn