Amsterdam,
29
maart
2019
|
13:53
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Den Haag wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner uit Den Haag. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares, die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: “Ik ben ontzettend blij met deze prijs. Ik heb mijn hele familie meteen getrakteerd op een wijntje om het te vieren. Wat ik verder met het geld ga doen, weet ik nog niet zo goed. Ik denk dat ik een deel van het geld gebruik voor de studiekosten van mijn dochter en misschien dat ik zelf een gezichtsbehandeling boek bij de schoonheidsspecialiste.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn