Amsterdam,
05
december
2018
|
09:42
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Koedijk wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een 39-jarige inwoner uit Koedijk. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij de winnares op de stoep. Haar echtgenoot Arjan was thuis en nam de cheque in ontvangst. Arjan was compleet verrast.

Arjan vertelt enthousiast: "Haha, bedankt! Ik ben helemaal overdonderd door jullie bezoek! Dit komt heel goed van pas. We zijn bezig met het opknappen van de tuin. Er komt nieuwe betegeling, een nieuwe tuinset en een nieuw tuinhuis. Ik ga mijn vrouw meteen even bellen en haar zeggen dat ze maar even moet trakteren op haar werk!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn