Amsterdam,
05
december
2018
|
09:51
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Nieuwegein wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Nóg een keer op huwelijksreis dankzij prijzengeld

Een grote verrassing voor een 51-jarige winnaar uit Nieuwegein. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij de winnaar op de stoep en overhandigde de cheque aan zijn echtgenote Bianca. Zij was compleet verrast.

Bianca vertelt enthousiast: "Dit meen je niet.10.000 euro! We zijn drie maanden geleden getrouwd en hebben daarna een huwelijksreis gemaakt, maar misschien dat we er dankzij dit bedrag nog een tweede aan vastplakken! En wat overblijft gaan we gebruiken voor een heel mooi kerstfeest."

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn