Amsterdam,
20
augustus
2018
|
17:18
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Rijen wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Richard (45) uit Rijen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij Richard op de stoep om hem de cheque te overhandigen. Zijn moeder Jean deed de deur open en was compleet verrast.

Jean vertelt enthousiast: “Wat is dit ontzettend leuk om mee te maken! Mijn zoon zei direct: ‘mam, we gaan samen op vakantie!’ Dat is toch geweldig? Dan gaan we volgend jaar samen op vakantie naar Spanje.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn