Amsterdam,
24
mei
2018
|
10:58
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Rijsbergen verrast met 10.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor een inwoner uit Rijsbergen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnaar, die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: “Wat een heerlijk bedrag. Dit had ik nooit verwacht! Ik speel mee omdat het culturele aspect van de loterij me zo aanspreekt, niet direct om een hoog geldbedrag te winnen. Al is deze 10.000 euro natuurlijk meer dan welkom. Laatst won ik ook al kaartjes voor een musical bij Paleis Soestdijk. Dat vond ik ook super!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn