Amsterdam,
18
oktober
2018
|
16:46
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Schinveld wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner uit Schinveld. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: “Het is toch werkelijk ongelofelijk?! Ik heb nog nooit iets gewonnen en nu dit geweldige bedrag. Ik loop de hele dag te stralen. Het komt ook zo goed uit. Mijn dochter wil graag een extra studie doen, maar zit momenteel krap bij kas. Met dit geld kan ik aan haar studiekosten bijdragen. Mijn zoon is net gaan samenwonen en hem ga ik zaterdag verrassen. Dat mijn kinderen gelukkig zijn is voor mij het belangrijkste wat er is. Het geeft een goed gevoel dat ik dit nu voor ze kan doen!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn