Amsterdam,
07
mei
2020
|
15:24
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Vlaardingen verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner van Vlaardingen. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Vorig jaar was hier ook al een inwoner die bij de BankGiro Loterij in de prijzen viel. Hij werd verrast met 10.000 euro. De winnaar, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis 
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 100.000 euro cheque uit bij een van de culture partners die de loterij ondersteunt. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

De winnaar is compleet overdonderd: “Geweldig! Ik ben er heel blij mee. Het geld komt goed van pas.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn