Amsterdam,
26
maart
2019
|
14:21
Europe/Amsterdam

Inwoner uit Voorst verrast met 150.000 euro van BankGiro Loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor een inwoner uit Voorst. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 150.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnaar (87), die liever anoniem blijft, vertelt enthousiast: “Ik ben gepensioneerd schoolmeester en dit bedrag is dus erg welkom. Ik heb een groot huis en een deel van mijn huis is wat koud. Nu ik dit bedrag heb gewonnen, zal ik de verwarming af en toe wat makkelijker een graadje warmer zetten. Verder denk ik niet dat ik veel gekke dingen met het bedrag zal doen. Ik gebruik wat ik nodig heb en de rest geef ik weg aan mensen om me heen die wel een extra zetje verdienen.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn