Amsterdam,
25
maart
2020
|
11:20
Europe/Amsterdam

Inwoner van Assen wint 100.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Kirsten uit Assen. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws. 

Kirsten (61) is compleet verrast: “Helemaal te gek, zo mooi! Het voelt op dit moment wel dubbel met het coronavirus. Je bent heel blij maar tegelijkertijd weet je dat er mensen ziek zijn en dat er mensen overlijden. Ik ga rustig nadenken wat ik met het geld ga doen. Mijn kinderen krijgen sowieso wat. Misschien ga ik nog wel mijn rijbewijs halen want die heb ik nog niet!”

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis 
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 100.000 euro cheque uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

 

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn