Amsterdam,
25
maart
2020
|
11:25
Europe/Amsterdam

Inwoner van Banholt wint 110.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Yuri uit Banholt. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 110.000 euro gewonnen. De winnaar werd onlangs verrast met het goede nieuws. 

Yuri (41) is compleet overdonderd: “Ik werk als verpleegkundige in het ziekenhuis. Daar proberen wij op dit moment met elkaar alle zorg te bieden aan de mensen die het nu hard nodig hebben. In deze heftige periode tovert dit wel een glimlach op mijn gezicht. Ik ben heel erg blij.”

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis 
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de cheque met 110.000 euro uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn