Amsterdam,
25
maart
2020
|
13:55
Europe/Amsterdam

Inwoner van Sneek wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor een inwoner van Sneek. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnaar, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnaar weet nog niet wat hij met de prijs gaat doen: “Ik ga het nog rustig afwachten, je weet nu nooit hoe het loopt. Ik ga het geld reserveren om er goede dingen mee te doen! Dat zal vooral voor de kinderen zijn.”

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij deze 10.000 euro cheque uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn