Amsterdam,
19
april
2017
|
00:00
Europe/Amsterdam

Inwoner Woerden wint 100.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Sasha uit Woerden. Zij heeft bij de BankGiro Loterij 100.000 euro gewonnen. Afgelopen week werden Sasha en haar man Arjan verrast met de BankGiro Loterij-cheque in het Rijksmuseum van Oudheden te Leiden.

 

Sasha is blij verrast: “Wat te gek dit! Wij hebben tal van wensen zoals een nieuwe badkamer, een scooter voor onze dochter en een fiets voor Arjan. Die van hem is net gestolen. Maar eerst gaan we eens lekker uit eten en met een hele goede fles wijn proosten op deze fantastische prijs!”

Rijksmuseum van Oudheden
Voor de uitreiking werden Sasha en Arjan naar het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden gelokt, een van de culturele organisaties die de BankGiro Loterij steunt. Daar stond BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato klaar met een cheque.

Meer dan 100.000 prijzen per maand
Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn