Amsterdam,
16
april
2019
|
13:12
Europe/Amsterdam

Inwoners Almere winnen 10.000 euro in BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor twee deelnemers van de BankGiro Loterij uit Almere. Ploy en Hennie hebben in de trekking allebei een bedrag van 10.000 euro gewonnen. Onlangs stond de Loterij bij hen op de stoep om feestelijk de cheque te overhandigen. Beide deelnemers waren compleet verrast.

Ploy (61) is overdonderd als zij de cheque in ontvangst neemt: “Is dit echt waar? Nu kan ik eindelijk naar Thailand om mijn broer en zus te bezoeken. Als je eens wist hoe lang ik hierop heb gehoopt. Ik had dit nooit verwacht.”

Hennie (60) reageert enthousiast: “Je ziet het zo vaak dat anderen winnen en nu sta ik zelf met een cheque in mijn hand. Wat een mooi bedrag!”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn