Amsterdam,
14
mei
2020
|
16:01
Europe/Amsterdam

Inwoners uit Hoofddorp verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij 

Een droom is werkelijkheid geworden voor Gerrit en Maja uit Hoofddorp. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Gerrit en Maja werden verrast met een videogesprek vanuit het Scheepvaartmuseum, een van de culturele partners van de BankGiro Loterij.  

AmbassadeursBankGiroLoterij blijven even thuis
Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 100.000 euro cheque live aan de winnaar uit bij een van de culture partners die de loterij ondersteunt. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Gerrit en Maja weten wel raad met hun prijs: “We zijn erg reislustig, we willen heel graag naar Nieuw-Zeeland als het weer kan.”

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn