Amsterdam,
05
december
2018
|
09:46
Europe/Amsterdam

Jack uit Leidschendam verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

Naar Aruba voor 80ste verjaardag van schoonmoeder

Een droom is werkelijkheid geworden voor Jack (63) uit Leidschendam. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werden Jack en zijn echtgenoot Aletta eerst met een smoes uitgenodigd bij het Gemeenlandshuis in Amsterdam van Vereniging Hendrick de Keyser. Daar stond Robert ten Brink, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om het echtpaar te verrassen met de cheque.

Jack (63) is compleet overdonderd: "Geweldig! We willen heel graag een nieuwe auto kopen en op reis naar Aruba. Daar woont de moeder van Aletta en die wordt tachtig jaar. Nu kunnen we dat samen met haar vieren. Wat bijzonder!"

Hendrik de Keyser en de BankGiro Loterij
Jack uit Leidschendam werd verrast met zijn cheque bij het Gemeenlandshuis in Amsterdam van Vereniging Hendrick de Keyser. Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur in Nederland. Mede dankzij de steun van de BankGiro Loterij-deelnemers verwerft Hendrick de Keyser architectonische topmonumenten.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn