Amsterdam,
24
januari
2018
|
15:02
Europe/Amsterdam

Jacob uit Leiden wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Jacob uit Leiden. Hij heeft bij de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Gisteravond was bij 5 Golden Rings te zien hoe Jacob werd verrast met het goede nieuws. 

 

Jacob (33) werd op zijn werk verrast met de cheque: “Wat een mooie verrassing! Ik ben heel blij met het geldbedrag; we kunnen het goed gebruiken. We hebben dit jaar een dochtertje gekregen en we zouden graag met haar op vakantie naar Canada gaan. Dat moet met dit bedrag zeker lukken.”

De uitreiking was gisteravond te zien in het televisieprogramma 5 Golden Rings bij SBS 6. De uitzending is hier terug te kijken.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2017 66,9 miljoen euro verdelen onder 66 culturele instellingen.

Deel dit bericht

Deel op: Twitter
Deel op: Facebook
Deel op: LinkedIn